Mål och Vision

”Att med ljudens olika frekvenser främja människor att nå en inre balanserad frid och därmed också få kontakt med det egna unika skapande instrumentet och förmå forma en harmonisk, inspirerande och älskvärd livsresa fylld med kärleksfulla relationer.”

Om oss

Jag har hela mitt liv sökt efter olika vägar och metoder för oss människor att skapa inre harmoni och finna förmåga att förvalta hela sin kreativa potential. Vi alla är skapande väsen med en ursprunglig inre kunskap och medvetenhet, som i kontakt med det kan skapa våra liv till den harmoniska, inspirerande och utvecklande resan vi drömmer om. De senaste åren har jag ägnat mig åt att lära och utforska ljuden och alla olika frekvensers påverkan på vår kropp både fysiskt, psykiskt och själsligt. Jag har bland annat utbildat mig till Sound and Voice healing terapeut i Spanien, tagit del av olika ljud, röst och healing kurser samt lärt mig bygga uråldriga instrument som trummor och skallror.

Allt detta har blivit ett fantastiskt komplement till allt det jag tidigare erfarit och jobbat med både kreativt och för människans välmående.

Då allting är energi som består av olika vibrationer och frekvenser, så ser jag människan som ett otroligt kraftfullt instrument. Vi vet alla hur mycket vi påverkas av olika ljud i tex filmer, precis lika mycket påverkas vi omedvetet av våra egna och varandras frekvenser som vi sänder ut. Vi är levande kraftfulla instrument som skapar och formar våra liv och våra relationer till oss själva och varandra. Mina erfarenheter har visat mig att när vi blir medvetna om de energier och vibrationer vi bär på, börjar ta hand om förträngda och negativa känslor och energier så kan vi balansera upp en harmoni i kropp och själ, något som ger positiva effekter på vår fysiska och psykiska hälsa, på vårt liv och våra relationer.

Min övertygelse är att var och en av oss är födda som ett unikt instrument fullt av olika förmågor, vibrationer och syften. Med Sound Healing kan jag hjälpa människor att balansera blockerade och stressade energier så att de kan få kontakt med den unika och underbara människa just hon/han är. Så att vi var och en kan förvalta det fantastiska skapande instrument vi är. Vibrera i harmoniska och vackra frekvenser och tillsammans skapa en helt magiskt vacker konsert som lyfter oss själva och varandra till en helt ny nivå.  Flummigt? Nej det är vetenskap, fysikern Einstein är bara en av de som vet och visat hur energier och frekvenser påverkar allt omkring oss.

Varma hälsningar Mia