Sound Healing Massage

Alcyone Sound erbjuder en egenutvecklad behandling ”Alcyone Sound Healing Massage” där vi kombinerar olika metoder för att skapa energibalans som ger harmoni och lugn i kroppens både fysiska och psykiska tillstånd. Vi jobbar med obalanserna i både det känslomässiga och muskulära systemet.

Användandet av ljud och olika frekvenser är en genomgående del av behandlingen eftersom det påverkar och balanserar hela det centrala nervsystemet. Behandlandet med ljud minskar också stresshormoner, ångest, trötthet och depression.
Framförallt frigör det förträngda emotioner och känslomässiga blockeringar som minskar både fysiologisk och psykologisk smärta.

Mer om Sound healing

Massage och koppning

Ljudbehandlingen kombineras med massage, balansering av de olika chakran och koppning. Massage löser upp muskulära spänningar och frigör hormonet Oxytocin som skapar ett behagligt lugn. Samtidigt som balanseringen av de olika chakran ger kropp och själ tillbaka sin ursprungliga energi och stärker ett positivt energiflöde.

En viktig del i Alcyone Sound Healing Massagen är koppning som har sitt ursprung från traditionell kinesisk medicin och använts i tusentals år. Koppning lyfter och mjukar upp fascian/bindväven i kroppen. Forskning har visat att fascian har en mycket större betydelse för vår hälsa än man tidigare trott. Fascia är ett nätverk av bindväv utan början och slut och det omsluter och håller i princip allt på plats i kroppen, allt från muskler, skelett till organ och celler. Det gör att fascian har en vital betydelse för hela kroppen, allt från minsta muskelrörelse till hanteringen av vårt immunförsvar. En spänd och osund fascia skapar olika sjukdomar, stelhet, inflammationer och ökar smärta i kroppen.
För att hjälpa kroppen att balansera och läka använder vi därför koppning i kombination med Sound Healing, massage och chakra balansering.

Koppning lyfter och mjukar upp fascian, bindväven, vilket ökar blod- och lymftillströmningen till hud och muskler. Lymfsystemet ansvarar för att rensa ut slaggprodukter och toxiner från kroppen och med koppning ger man kroppen en lymfboost. Koppning ökar också blodcirkulationen, löser upp muskelknutar och är smärtlindrande.

Jag vill boka